e-min, het forum voor de mineralenliefhebber
Door je gratis in te schrijven op e-min ontvang je regelmatig e-mailberichten over mineralogie, over mineralen en het verzamelen ervan. Stuur je zelf een bericht naar e-min, dan zullen alle geabonneerden dat bericht ontvangen. De ontvangers van het bericht kunnen hun antwoord naar e-min terugsturen en op die manier kunnen er vragen beantwoord worden, gegevens uitgewisseld of boeiende gesprekken ontstaan. Het is een unieke gelegenheid om in contact te komen met (Nederlandstalige) mineralenverzamelaars in binnen- en buitenland. Via e-min blijf je tevens op de hoogte van wat er op mineralengebied op het www gebeurt.

e-min is een initiatief van de Mineralogische Kring Antwerpen v.z.w. (MKA), maar iedereen (ook wie geen lid is van MKA) is welkom op dit forum. Ongeveer 350 mineralenliefhebbers zijn op e-min actief.

e-min bestaat sinds januari 2000 en heeft een gemiddelde van 1 à 2 e-mailtjes per dag. Het is het enige mineralogie-forum met het Nederlands als voertaal.


Praten over mineralen, dat doe je op e-min
De mogelijkheden van e-min zijn eindeloos. Enkele voorbeelden:
  • heb je vragen over een mineralogisch onderwerp? Stel dan je vragen aan je collega's op e-min. Er is allicht iemand die je verder kan helpen
  • je hebt wat aan te bieden of te ruilen. Annonceer het op e-min
  • ben je vruchteloos op zoek naar een bepaald mineraal, een mineralenboek of gelijk wat dat met mineralogie te maken heeft? Vraag het via deze weg aan je mede-mineralenliefhebbers
  • MKA gebruikt e-min ook om je op de hoogte te brengen van onze activiteiten (vergaderingen, samenaankoop, enz.), van wijzigingen aan onze website en van belangwekkende nieuwigheden op het www
  • e-min is er niet uitsluitend voor MKA-leden, maar voor alle Nederlandstalige mineralenverzamelaars. We hopen ook op jouw aanwezigheid.

Alvast veel plezier gewenst met je gratis abonnement op e-min!


Aanmelden
hier gratis aanmelden e-min (je e-mail adres zal daarvoor aan een google mailgroep toegevoegd worden) of stuur een mail naar aanmelden-e-min@minerant.org met vermelding "inschrijven e-min".


e-min gebruiken:

om een onderwerp te starten, stuur je een bericht naar:
e-min@googlegroups.com (enkel voor wie zich bij e-min heeft aangemeld)

om af te melden, stuur je een lege e-mail naar:
e-min+unsubscribe@googlegroups.com

e-min archief van september 2008 tot heden (om het archief te raadplegen, heb je een Google account nodig)

e-min regels